Jocuri cu Cladiri De Demolat

Inregistreaza-te, salveaza SCORURI, fa-ti PRIETENI!
0%
Fullscreen
Lights Toggle
Adauga la favorite

Jocuri cu Cladiri De DemolatNimic nu poate fi mai distractiv decat sa demolezi cladiri folosind dinamita sau alte feluri de explozibili. Acest joc este unul de logica si face parte mai mult din domeniul fizicii. Trebuie sa plantezi strategic dinamita pentru a putea demola cladirile. Ai mai multe nivele in care te bucuri de destule cladiri care trebuie aruncate in aer, pentru a face loc altor cladiri noi. Foloseste mouse-ul pentru a planta dinamita si apasa „BOOM” pentru a exploda cladirea.

Statistici

Jucat de 10.335 ori

Etichete

, , ,

Categoriile Jocului

3 Comentarii

 1. Cladiri spune:

  Asa ca idee de strategie nu zic ba, doar e rau ca prin distrugere se invata evolutie. Si in zilele noastre in loc sa lasam mostenire generatiilor viitoare diverse cladiri vechi care ar pute fi monumente preferam sa le distrugem pentru a crea alte spatii comerciale sau stiu eu ce care ar presupune ca ar fi mai bune. De aceea sunt impotriva. 🙂

 2. Cladiri spune:

  Daca si in jocuri se invata sa distrugi si sa folosesti explozii cum mai putem astepta de la copii sa fie mai linistiti…?

  • Stefan spune:

   Jocurile cu explozii, cele despre care vorbesti tu sunt printre cele mai populare si cele mai distractive din lume. In al 2-lea rand, acest joc este unul de demolari controlate. Unii oameni chiar au job-ul asta si trebuie sa se asigure ca nu distrug ce nu trebuie, mai exact, e nevoie de adevarati ingineri pentru astfel de joburi. Morala: Cladirile vechi sunt demolate pentru a face loc celor noi ( evolutie ) si asta e o responsabilitate destul de mare, deci as spune ca jocul asta e destul de constructiv. Incearca sa pui acelasi comentariu la alt joc de pe site, poate ai un succes mai mare in ati afirma idea.

TrackBacks / PingBacks

Lasa un comentariu